Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fullpull.dk/public_html/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228
Traktortræk, Gl. Estrup begivenhed
Dagens traktor:


Klik her for
mere info
Der er endnu ingen deltagere i denne begivenhed.
Indlæser kort...
 • Norddjurs Landboungdom invitere til traktortræk!

  Så er det igen tid til traktortræk på Gl Estrup. Som altid foregår det på dyreskuepladsen på Gl Estrup, nemlig lørdag d. 28-04-2018. Trækket vil starte kl. 14:00. Slæden bliver sædvanlig tro Team Black Devil, som vil stå for, at der kommer kamp til stregen.

  I løbet af dagen vil der blive serveret grillede pølser og brød, øl, mokai, sodavand og vand. Til børnene vil der være hoppeborge og andet sjov. Derfor opfodrer Norddjurs Landboungdom til at slæbe hele den pukkelryggede med til en sjov dag for hele familien.

  Midt på dagen vil der være pauseshow, med 4-Hjulstrækkere, der kommer og give den gas.

  Som noget nyt iår kommer der specialtrækkere og giver lidt røg og larm. Så kan de lige få lavet de sidste fin justeringer på special trækkeren inden sæsonen for alvor kommer igang!

  Entré: 50,-
  Børn under 12 år gratis.

  Til trækkere:

  Trækkere vil kunne tilmelde sig på 60 16 97 58 senest en uge før trækket plus-minus, på sms, med navn, medlems nr, traktor samt klasse.
  Der vil blive givet fribilletter til trækkeren + én hjælper. Så ialt 2 styks.
  Indvejning vil være fra 12:00-13:30.

  Så derfor burde du finde det gamle lig frem, få vasket og poleret den, til en sjov dag på Gl Estrup, med masser af røg og grillede pølser.

  Med venlig hilsen, Norddjurs Landboungdom

  Se mere info på Facebook
 • Kategori
  Århus
 • Dato og tidspunkt
  apr 28 kl. 14:00 - apr 28 kl. 22:00
 • Sted og adresse
  Randersvej, 8963 Auning, Danmark
 • Begivenhedsadministratorer

Kommende 5 stævner

Videoer

Vis alle videoer
Gå til toppen